,

Tunsori 2013 tendinte pentru par scurt

Tunsori 2013, tendinte pentru par scurt, usoar de coafat si intretinut. Tunoarea parului scurt, respective tunsoarea pixie a aparut in anii 80 si acum este reinventata de vedete. Daca esti adepta tunsorilor scurte, atunci esti o mare norocoasa, deoarece aceasta tunosare nu s-a demodat niciodata. Si in plus, este mereu  o tunsoare chic si glam!

  

Tunsori 2013 pentru par scurt, Rihanna

                         Tunsori in tendinte pentru parul scurt


Noul look al Rihanei este formidabil si ne duce cu gandul la o bad-chic girl. In plus, o prinde foarte bine aceasta tunsoare pixie. Daca vrei sit u o astfel de tunoare, trebuie sa stii ca ea nu este indicata femeilor cu trasaturi puternice si masculine. Tunsoarea pixie are note feminine care sunt oferite de bretonul putin mai lung sau de suvite nuantate delicat.



Tunsori 2013 pentru par scurt, Miley Cirus

                         Tunsori pentru par scurt


Se pare ca vedetele sunt intr-o continua transformare, deoarece vedem cat mai multe modificari in ultimul timp, fie in tendintele tunosrilor, a tinutelor sau chiar si a personalitatii.

Miley si-a schimbat complet look-ul. De la fetita inocenta si dulce cu parul balai, s-a transformat intr-o femeie frumoasa si foarte glam! Ea a optat pentru o tunsoare pixie, insa mult mai lunga ca a Rihannei.


Tunsori 2013 pentru par scurt, Victoria Beckam

                         Tunsori in tendinte pentru parul scurt


Victoria este un fashion icon dupa care multi dintre noi ne inspiram. Insa sa nu uitam ca si in materie de coafuri si tunsori, Victoria stie ce sa poarte si cand sa poarte. Astfel, ea a trecut de la parul lung, la parul mediu la bob si la parul scurt, care consideram noi ca ii sta cel mai bine!

Noi consideram ca tunsoarea Victoriei este una simpla si usor de intretinut. De asemenea, aceasta tunsoare se potriveste oricarei fizionomii si oricarui tip de par si da impresia de tunsoare proaspata de fiecare data cand il coafezi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Coafuri Trendy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair