,

Tunsori 2013 par scurt, mediu si lung

Ce tunsori sunt la moda in anul 2013? Ce ne recomanda hairstilistii pentru acest an? Ce frizuri se poarta in 2013? StyleAndTheCity.ro isi propune sa raspunda la toate aceste intrebari.

Anul 2013 pune accent pe femeia activa, sportiva. In acest sens, se pune accent pe tunsoare mai mult decit pe coafura. Este nevoie de o tunsoare bine realizata, astfel incit sa nu ai nevoie sa mergi foarte des la coafor, sa iti poti aranja parul singura acasa, cit mai rapid.

Se va purta parul scurt si mediu, tuns in scari si bine filat. Astfel va fi mai usor de aranjat. In 2013, daca adopti parul scurt, atunci alege culori puternice ale parului: rosu intens, violet, portocaliu.

Colectiile designerilor pentru sezonul rece al anului 2013 pun in valoare parul drept. Usor neglijent prins cu agrafe, parul este perfect drept, fara urme de bucle. Bucurati-va, nu va mai trebui sa folositi ondulatorul!

Trebuie sa urmarim ce tunsoare adopta vedetele de la Holywood pentru a stii care sunt tendintele anului 2013 in materie de tunsori. Se va mai purta bobul sau tunsoarea pixie? Vom vedea!

Tunsori 2013

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Coafuri Trendy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair