,

Tunsori 2013, tendinte pentru parul lung

Tunsori 2013, modele pentru parul lung ce sunt mereu la mare cautare! Daca esti adepta parului lung, trebuie sa stii ca o astfel de tunsoare se potriveste oricarei fizionomii si oricarui tip de par, deci nu trebuie sa iti faci probleme ca nu o sa iti stea bine.


In plus, o astfel de tunsoare este una ultra feminina, deoarece majoritatea persoanelor de sex masculin prefera femeile cu parul lung si frumos aranjat.


StyleAndTheCity iti propune cele mai noi tendinte in materie de tunsori 2013.


Tunsori 2013, par lung tuns in scari

Tunsori 2013, par lung tuns in scari

Aceasta tunsoare este una simpla, ce exprima feminitate. Pentru un astfel de model in scari, onduleurile lejere sunt o alegere ideala de aranjare a parului.


Asadar, daca ai ales sa te tunzi in scari sau iti doresti acest lucru, onduleurile la baza tunsorii sau pe toata suprafata parului iti vor pune in evidenta podoaba capilara. Daca ai parul ondulat sau cret, atunci este o norocoasa, deoarece o tunsoare in scari este ideala pentru tipul tau de par.
 

Tunsori 2013, par drept cu carare pe mijloc

Tunsori 2013, par drept cu carare pe mijloc

Parul lung tuns drept si aranjat intr-o coafura plina de flexibilitate se potriveste de minune oricarei fizionomii si oricarui tip de par. Iar daca ai parul ondulat sau cret, iti recomandam sa folosesti din cand in cand o placa de intins parul, deoarece aceasta tunsoare este mult mai bine pusa in evidenta prin parul drept.


Daca alegi si o culoare deosebita, suvitele bine intinse vor evidentia si mai mult farmecul nuantei si linia tunsorii!

Tunsori 2013, par lung cu carare pe-o parte

 Tunsori 2013, par lung cu carare pe-o parte

Tunsoarea pentru parul lung cu carare pe o parte este ideala pentru orice tip de coafura, deoarece poti sa optezi pentru cocuri, onduleuri sau impletituri, datorita acestei tunsori.


De asemenea, si aceasta tunsoare se potriveste de oricarei fizionomii si oricarui tip de par, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Coafuri Trendy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair